Exposities en tentoonstellingenExpositie Tamboer-Passage
De Kunstroute Hoogeveen heeft sinds december 2019 een permanente expositie in de Tamboer-Passage!. De inhoud hiervan wisselt elke 2 maand.
Tamboerpassage Hoogeveen

Website
Expositie over glas
Piet en Stiena hebben een grote verzameling artikelen, die vroeger te vinden waren in o.a. kruidenierswinkels. Ze hebben veel artikelen die destijds in flessen of (voorraad)potten zaten. Een deel daarvan laten we hier zien.
't Kringhuus Schutstraat 167, Hoogeveen

Website
Expositie van Anne C.R. Kuipers
Door veel in de natuur te zijn en te fotograferen probeert Anne zijn foto’s steeds te verbeteren. Landschappen en natuurgebieden fotograferen is zijn grote passie. Er is in de natuur van Drenthe veel moois te zien. Regelmatig staan er een foto's in de Hoogeveensche Courant. Ook op tv Drenthe, Weerplaza en Buienradar zijn regelmatig foto's van Anne te zien. Ook in de Drentse Scheurkalenders 2018 en 20 staan een aantal foto's door Anne gemaakt. Op dit moment is er in het Diaconessenhuis Isala Meppel een fotoexpositie van Anne te zien. De expositie bevindt zich in de gang bij het laboratorium en de gang en wachtkamer van de polikliniek longgeneeskunde. Anne wenst u veel kijkplezier bij de exposities en hoor of lees graag uw mening over de getoonde foto 's.
Het Oor van Goghlaan 7, Hoogeveen

Expo Koosje Zomer en Marnix Pool
Marnix Pool, Portret, Landschap en Stilleven. Koosje Zomer, Zen momenten. Marnix en Koosje zijn beiden afgestudeerd aan de Klassieke Academie in Groningen. Het mooie aan deze expositie is om naast hun werk het verschil in hun beeldtaal te zien.
Kunsthuis de Woage Riegshoogtendijk 184, Hollandscheveld

Website